Kurs: Analys och rekonstruktion – sömnad

Ny kurs! Jag kommer ha en distanskurs på Sätergläntan i att rekonstruera historiska kläder. Jag är himla peppad och hoppas att många andra också är det.

Kursen Analys och rekonstruktion – sömnad är en distanskurs på 25% och har 4 träffar på Sätergläntan under vårterminen. Precis som namnet antyder så har kursen fokus på att rekonstruera plagg. Alla kursdeltagare jobbar alltså med sitt eget projekt under kursen, men vi går gemensamt igenom rekonstruktionsprocessens alla delar, vad man ska tänka på, tips och trix med mera. Läs mer eller anmäl dig på Sätergläntans hemsida. Har ni frågor så går det jättebra att höra av sig till mig via kontaktformuläret här på sidan.

Bäckedal då? Kanske någon som har koll på vad jag brukar göra tänker. Jodå, jag kommer undervisa lite på kursen Textil – hantverk, historia, hållbarhet på Bäckedals folkhögskola också. Under vårterminen innehåller den bland annat spånad, färgning, vävning och sömnad och jag kommer att vara en av lärarna. Den går på heltid på plats i Sveg. Läs mer på Bäckedals hemsida.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s