Flytt och framtidsplaner

Utsikt i byn. Foto: Emma Frost

Det händer saker, stora saker faktiskt. Framförallt att jag (vi) har flyttat tillbaka till siljansbygden igen efter några år i Härjedalen. Det kommer innebära att jag har bra mycket mindre plats för sömnad ett tag framöver så beställningar ligger jag lågt med tills jag hittat ny ateljé. Planen är att försöka hålla i gång i viss mån i alla fall, jag har till exempel en del slöjdiga projekt på gång som inte är klädsömnad. Mer om det kommer så småningom men jag kan i alla fall säga att jag är sugen på mönsterkonstruktion och på stygnhistoria.

Och nej, jag har inte övergett Bäckedals folkhögskola bara för att jag flyttat, jag kommer fortfarande undervisa på distanskursen i handsömnad och liiite på textillinjen.

Nya huset. Foto: Emma Frost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s