Stoppapparat, beskrivning

Med glädje ser jag hur intresset att lappa och laga ökar. Att folk vill laga sina kläder och att många hittar till min sida efter att ha sökt på ”Stoppapparaten Perfekt”. Länge har jag tänkt göra en tydlig beskrivning med foton som visar hur den används men tiden har inte funnits. Nu har jag i alla fall kommit mig för att fota bruksanvisningen.

Var så god, och lycka till med strumpstoppningen!

Stoppapparat, strumpstoppning
Bruksanvisningen till stoppapparaten Perfekt.

En reaktion på ”Stoppapparat, beskrivning

  1. Tack! Jag har köpt en sån där från Ryssland, för 500 kronor! Den marknadsfördes som antik men var nog faktiskt nytillverkad… verkar funka i a f. Men jag har haft svårt att komma igång med hjälp av den engelskspråkiga, inte så utförliga bruksanvisningen. Förmodar att det stora felet jag gjorde var att börja med ett alltför stort hål i finmaskig jersey… borde förstås börja med något litet hål i grov strumpa. Det är ju ett begränsat antal krokar, så ”varpen” kan bara innehålla ganska få trådar, jag kompenserade med att använda mouliné för att få det lite grövre och fylla ut… men jag kommer nog på det så småningom, om jag börjar med något lättare som sagt. Och med din bruksanvisning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s