Stoppapparat, beskrivning

Med glädje ser jag hur intresset att lappa och laga ökar. Att folk vill laga sina kläder och att många hittar till min sida efter att ha sökt på ”Stoppapparaten Perfekt”. Länge har jag tänkt göra en tydlig beskrivning med foton som visar hur den används men tiden har inte funnits. Nu har jag i alla fall kommit mig för att fota bruksanvisningen.

Var så god, och lycka till med strumpstoppningen!

Stoppapparat, strumpstoppning
Bruksanvisningen till stoppapparaten Perfekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s