Väverskor

Nu blir det ren och skär (men väldigt kärleksfull) reklam! Eller kanske mission? Grejen är den att jag tycker det är helt fantastiskt att sy i handvävda tyger, en helt annan sak än många köpetyger idag. Särskilt när det gäller linne. Eller halvylle. Eller de flesta tyger förresten. Hur som helst så bara måste jag tipsa om ett par väverskor vid namn Sara Kånåhols/Kulturlagret och Elin Kindberg/Kindbergskan. Om någon var på vävmässan kanske ni såg dem och deras gemensamma monter med handvävda dynor och kläder av tyg som de vävt. Om ni inte sett dem eller något de gjort så kika in på deras hemsidor (där finns även länk till instagram och facebook) och njut av alla fina bilder!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s