Troll

Det är mycket på gång just nu, bland annat är jag med i ett projekt som har med troll att göra. Projektet går under namnet Skapartagna och det är rätt många inblandade, bland annat Dalateatern och deras pjäs Bergtagna. Jag vill inte avslöja allt för mycket om vad just jag håller på med men jag kan avslöja att det handlar om att göra rekonstruktioner. Sen kan jag inte låta bli att visa lite processbilder också…

skapartagna, bergtagna, troll
Lite av materialet till de två föremålen som jag gör: Getskinn, vass, torkade nypon och mässingsringar. Foto: Emma Frost
skapartagna, troll
Detalj av ett av föremålen. Foto: Emma Frost
mässingsringar, skapartagna, bergtagna
Ytterligare en detalj av samma föremål. Foto: Emma Frost
fiskskinn, skapartagna, bergtagna
Garvat fiskskinn till ett annat av föremålen. Tusen tack till Ulla garvat det och gav det till mig, det var precis vad jag behövde! Foto: Emma Frost

Tips: Vill du se mer så googla på #skapartagna, det är fler slöjdare inblandade så det finns en hel del processbilder på nätet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s