Vejdebollar

vejde
Vejde, innan hackning och malning. Foto: Emma Frost

Någon trädgårdsmänniska är jag verkligen inte, men ett litet land med vejde har jag haft i alla fall. Det kanske inte är den vackraste av växter att ha i trädgården, men färgar man med den kan det bli riktigt fint. Just nu har jag inte tid att färga, så det fick bli vejdebollar av alltihop istället. Riktigt spännande eftersom jag aldrig färgat med just vejdebollar, men jag ser fram emot att testa!

vejde
Köttkvarnen fick bli vejdekvarn. Foto: Emma Frost
vejde, vejdebollar
Nyrullade vejdebollar. Foto: Emma Frost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s