Naturgrå kjol i ylle

yllekjol
Vådskuren kjol i ylle. Foto: Emma Frost

Ett av de senaste projekten var faktiskt inte något historiskt eller folkdräktsaktigt. Vi lever ju i nutid, vare sig vi vill det eller inte. Projektet var i alla fall den naturgrå, fodrade yllekjolen med dolda fickor i sidsömmarna. Enligt mig borde alla kjolar ha fickor. Snittet är enkelt, för något som aldrig varit toppmodernt kan ju inte heller bli så särskilt omodernt heller. Praktiskt, eller hur? Kjolmodellen är en av mina favoriter och jag hoppas att kjolens nya bärarinna kommer få mycket användning av den.

ylekjol
Yllekjol med dolda fickor i sidorna. Foto: Emma Frost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s