Laga och göra klart

moradräkt, sollerödräkt
Sliten bandkantning. Foto: Emma Frost

Just nu har jag inte så mycket eget skapande på gång, däremot har jag en hel del att göra med projekt som andra skapat. Ett av dem är en röd bod med slitna bandkantningar som ska lagas. Ett annat projekt är en uppsättning fint broderade delar till en överdel som någon annan inte sytt ihop. Nu ska det bli ett färdigt och brukbart plagg av dem. Det känns fint att få arbeta med så välsydda saker! Vem som än gjort dessa plagg från början har verkligen lagt ned tid och energi på att få det bra. Sånt är inspirerande! Tänk om alla världens kläder gjordes med samma omtanke, känsla och medvetenhet.

moradräkt, sollerödräkt, band
Nya band ska sys på plats! Foto: Emma Frost
img_20140605_143655
Nuggor, sollerösöm, myrgång och stripade rynkor på en halvfärdig överdel. Fint broderat av en för mig tyvärr okänd brodös. Foto: Emma Frost.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s