Julpyssel

julpyssel

Det är mycket att göra nu, men det är viktigt att hinna fika och pyssla och mysa också. I morgon, den 6:e december så arrangerar Morahemslöjdens vänner uppesittarkväll med julpyssel på Mora kulturhus. Mellan 18.00-21.00 kan man komma dit och slöjda till självkostnadspris. Fika och dricka glögg kommer man också kunna göra. Själv kommer jag ha en station där man kan göra pynt med yllespill och ullgarner, men är man sugen på andra material så kommer det finnas slöjdare på plats med såväl papper, halm, trä och annat.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s