Ärmväst

Så vad blev det av den röda och bruna tweeden? En ärmväst. Snittet är taget från en gammal ärmväst och förutom ett par mindre formjusteringar har jag sytt denna nya väst i originalstorlek. Materialet däremot är färggladare än förlagan som var grå och grön.

Vissa projekt är det väldigt skönt att bli klar med, men samtidigt kan det kännas tomt när man lämnat dem ifrån sig. Detta är ett sådant projekt. Det är ändå ganska trevligt att ha ett tweedprojekt på gång.

Ärmväst, sekelskifte
Ärmväst sydd av harris tweed och melton. Foto: Emma Frost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s