Stipendium

Någonting väldigt roligt har hänt: Jag har blivit tilldelad Birgitta Sandströms pris. Det känns väldigt uppmuntrande och inspirerande! Om någon undrar vad pengarna kommer användas till så är svaret enkelt, det blir verktyg och material.

Stipendieutdelningen ägde rum på Dalarnas Hemslöjdsförenings årsmöte i Floda. Förutom årsmöte bjöds även på fika och inte minst dräktparad med flodadräktens variationer (vilket är många, alla mer eller mindre färggranna). Om någon vill läsa mer så finns en artikel om tillställningen här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s