Slutspurt på scenkläderna

residans, scenkläder

Scenkostymen till Joar i RESiDANS är snart helt färdig, och här kommer ett smakprov. Det blir mycket grått, svart, rött, trassel och råkanter, mycket för att följa både projektets och våra egna teman och ledord. Som en liten summering kan man säga att plaggen symboliserar någonting dubbelbottnat och är väldigt inspirerad av gränser av alla de slag: sociala, åldersmässiga, geografiska och ekonomiska. Spännande och utmanande har det varit att jobba med, och snart är det färdigt!

Hur det går med själva dansandet kan man se på residans.wordpress.com.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s