Residans och sätergläntan

Skiss, residans
Skiss till scenkostym. Bild: Emma Frost

Jag är tillbaka på Sätergläntan efter ett par års uppehåll, ibland känns det som om jag aldrig slutat, ibland känns det som om det var väldigt länge sedan som jag gick här sist. Mycket är sig likt, men mycket också är nytt. Hur det än är så trivs jag, och jag är fruktansvärt inspirerad! Just nu skissar vi på scenkostymer för dansarna i projektet Residans och det är verkligen spännande. Ett projekt, fem dansare. Alla med varsin uppsättning plagg. Eftersom vi är fem i klassen så har vi en dansare var att klä. Fem + fem kan i vanliga fall tänkas bli 10, men i det här fallet så blir resultatet oberäkneligt. Om vi räknar uppsättningar plagg så är 5+5=5. Om vi däremot räknar antalet kostymidéer så blir 5+5= oändligt…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s