Byxor

haremsbyxor
Haremsbyxor i linne. Foto: Emma Frost
byxor
Halvlinnebyxor med lucka. Foto: Emma Frost

Det där med byxor är inte alltid så lätt, visserligen går de ganska fort att sy men det är så mycket som ska göras innan saxen sätts i tyget. Mätas och räknas så klart men innan dess så ska det bestämmas färg, snitt, detaljer, sömnadstekniska lösningar, rörlighet, stil och massa annat. Jag har länge funderat på hur man kan skapa de perfekta byxorna. Ett par byxor som både ser bra ut, känns sköna att ha på sig oavsett årstid, är praktiska, passar i de flesta sammanhang, går att kombinera med resten av bärarens garderob utan större problem och dessutom är roliga att sy. Det finns så många olika sorters roliga byxor och därför blir jakten på den ultimata byxmodellen antagligen en mycket långdragen jakt, men den har börjat. I vintras så sydde jag två par byxor till

Johan och ett par haremsbyxor i trikå till mig själv. Redan nu spånar jag på nya modeller…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s