Resa, textilvetenskap och framtidsplaner

KlänningI morgon bär det av till Belgien och väninnans bröllop. Brudklänningen är sedan en vecka tillbaka färdig och skickad och för någon timme sedan blev min egen klänning klar. Nu återstår bara packning och givetvis åker sysakerna och presskudden med, båda klänningarna kommer att behöva pressas och de allra sista justeringarna på brudklänningen kommer kräva nål och tråd. Jag har fått önskemål av farmor att ta så mycket bilder jag bara kan, det är något jag också tänker göra ty farmor är klok (och nyfiken).

Mitt i all sömnad händer även annat. Den Stora Textilhistoriatentan är till exempel avklarad vilket är fantastiskt skönt, C-uppsatsen är halvfärdig och mina framtidsplaner strukturerar upp sig på lovande vis. Som om inte det vore nog så har det gått och blivit vår. Fantastiskt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s